”Mikä se pihasuunnitelma oikein on?”

Olemme koonneet tälle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä. Mikäli et löydä etsimääsi tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä.

Niin, siitä pihasuunnitelmasta… Mikä se on?

Pihasuunnitelmassa määritellään käytettävät materiaalit ja kasvit, istutusalueet, kulkuväylät, oleskelualueet, korkeuskäyrät sekä kaapeli-, sähkö- ja sadevesiverkostojen paikat. Uusi pihaprojekti alkaa noin 1,5h kestävällä kartoituskäynnillä, jossa käydään läpi asemapiirustus, pohjapiirustukset, kaapeli-, salaoja- ja sadevesiverkostot sekä asiakkaan toiveet.

Mitä pihasuunnitelma maksaa?

Tarkan yksityiskohtaisen pihasuunnitelman kustannukset lähtevät noin 950 eurosta + alv. Pihasuunnitelman hintaan vaikuttavat tontin tai pihan koko sekä työn vaativuus.  

Palveluihini kuuluvat myös opastuskäynnit ja pihakonsultointi Helsingin seudulla. Konsultointi sisältää opastuksen pihan toimintojen muutostöistä suullisesti. Käynnin kesto on noin 1,5-2 tuntia. Konsultoinnin hinta 150 €, joka sisältää alvin 24%. Matkakulut Helsingin ulkopuolelle eivät sisälly hintaan.

Kannattaa muistaa, että palvelumme kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Tarkemman arvion oman pihasuunnitelmasi hinnasta saat ottamalla yhteyttä.

Miksi tilata työ ammattilaiselta, kun voi tehdä itse?

Pihasuunnitelmassa pitää ottaa huomioon yksityiskohtia, jotka vaativat niin koulutusta kuin käytännön kokemusta. Oikean kasvin valitseminen oikeaan paikkaan ei ole aivan helppoa – puhumattakaan järkevistä sadevesijärjestelmistä ja kestävistä kulkuväylistä, jotka on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi ajatellen.

Kunnolla suunniteltu ja toteutettu piha on pitkän tähtäimen investointi, joka pysyy kauniina vuosien ajan. Et varmaan suunnittelisi kotisi sähköjäkään itse?

Heräsikö lisäkysymyksiä?

Ota yhteyttä! Vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielellämme.

Rean PuutarhaJuhla
040 0668 422
rea.c.naappa@gmail.com
www.reanpuutarhajuhla.fi