Piha edustuskuntoon – asiantuntevaa puutarhasuunnittelua Helsingissä

Puutarhasuunnittelu vaatii kokemusta ja erikoisosaamista. Jos jo suunnitelmassa mennään siitä, mistä aita on matalin, ei päästä haluttuun lopputulokseen: vuosikymmeniä kauniina kestävään, toimivaan pihaan.

Kun taas huoliteltu lopputulos ja sujuva palvelu ovat tärkeässä roolissa, on Rean PuutarhaJuhlat varma valinta. Meiltä saat kaiken puutarhaasi aina suunnittelusta toteutukseen.

Huolella suunniteltu on puoliksi tehty

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kantaa vuosikymmenien läpi. Puutarhasuunnittelu ja luonnokset kannattaa aina teettää ammattilaisella, joka saa pihapiirin sovitettua luontuvaksi jatkumoksi miljööseen ottamalla huomioon muun muassa pihan maaston, kasvit, suuret kivet ja puut sekä toiminnot – asukkaiden toiveita unohtamatta.

Yksilöllisesti räätälöityä palvelua

Kaipaako tyhjä pihasi kaunistusta, haluatko uusia pihasi kasveja, siistiä pihaa tai helpottaa sen hoitoa? Ammattilaisen auttaessa näet pihasi uusin silmin. Jos haluat enemmän kuin neuvoja, voit antaa ohjat meille ja hoidamme kaiken puolestasi. Meillä toiveitasi todella kuunnellaan.

Pihan muutostyöt tarpeidesi mukaan

Tarjoamme oikeanlaista suunnittelua pienimuotoisiin pihojen muutostöihin. Vanhempien henkilöiden pihojen muutostyöt tehdään, jotta pihan hoito olisi helppoa ja vähäistä, mutta antaa silti mahdollisuuden nauttia pihasta vielä myöhemmälläkin iällä.

Kaikkea puutarhaasi suunnittelusta toteutukseen

Kartoituskäynti

Pohjatiedot puutarhasuunnittelulle. Tähän tarvitaan mm. asemapiirustus, pohjapiirustukset, kaapeli-, salaoja- ja sadevesiverkosto.

Konsultointipalvelu

Tehdään opastus nykyiseen pihaan suullisesti. Käydään läpi kasvityypit, säilytettävät kasvit, rakenteet ja käytännön hoito-ohjeet.

Puutarhasuunnitelma

Tehdään yksilöllisesti asemapiirustusta hyväksi käyttäen. Tässä määritellään materiaalit ja kasvit, korkeuskäyrät,  kaapeli-, sähkö- ja sadevesijärjestelmät ynnä muuta. Piirustus on pilkun tarkka.

Luonnossuunnitelma

Nopea piirustus, joka tehdään käsin tai koneella. Luonnos ei ole yhtä tarkka kuin suunnitelma. Luonnos voidaan myös visioida suullisesti asiakkaalle, minkä perusteella annetaan tarjous. 

Viherrakentaminen

Suunnitelman tai luonnoksen mukainen toteutus.

Istutussuunnitelma

Tarkkaan määritelty kasvien kappalemäärä. Lajikenimet latinaksi sekä suomeksi tai ruotsiksi. Kasvualusta ja pinnanmuoto.

Rakenne- ja detaljipiirustukset

Tarkat piirustukset siitä, miten rakenteet tehdään.

Katselmus

Valmiin, rakennetun pihan läpikäyminen, luovutus ja vastaanotto.

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Kaikki palvelumme kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Voit tutustua vähennykseen tarkemmin esimerkiksi Verohallinnon sivuilla.

Kysyttävää?

Ota reilusti yhteyttä, vastaamme kaikkiin puutarhasuunnitteluun liittyviin kysymyksiisi mielellämme. Voit myös katsoa useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset täältä.

Puutarhasuunnittelua Helsingissä - Rean PuutarhaJuhla

Piha kuntoon - Puutarhasuunnittelua Helsingissä - Rean PuutarhaJuhla

Puutarhasuunnittelua Helsingissä tarjoaa Rean PuutarhaJuhla

Rean PuutarhaJuhla
040 0668 422
rea.c.naappa@gmail.com
www.reanpuutarhajuhla.fi